BBQ | Outdoor

The Windmill – Cast Iron

The Windmill – Cast Iron

Vroeger was alles beter”, horen we vaak. Dus waarom niet vroeger naar nu halen?Gietijzer, een oude Hollandse uitvinding, maar tegenwoordig weer erg ‘hot’! Zeer veelzijdig, duurzaam en authentiek! 

Al sinds het tijdperk van jagers en verzamelaars maken bevolkingen gebruik van openlucht koken, maar de laatste jaren beleeft buiten koken een opmars. Bij koken in de buitenlucht komen verschillende technieken en materialen kijken. Het vraagt dan ook om enige kunde en geduld, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, kun je genieten van de meest authentieke manier van koken. En dat resulteert in heerlijke gerechten.

  • BBQ Pan: Deze pan is plat aan de onderkant, ideaal om op je kamado of een bbq te zetten. Kan op een open vuurtje, maar zorg dan wel dat hij op een rekje staat. De deksel heeft vaak een opstaande rand zodat daar ook kooltjes in gelegd kunnen worden.
 
  • Dutch Oven: Deze pannen hebben pootjes en kunnen boven kooltjes of houtvuur worden gezet. De deksel heeft vaak een opstaande rand zodat daar ook kooltjes in gelegd kunnen worden.
 

Ook de lekkerste wafels komen uit het gietijzeren wafelijzer, tosti’s uit het tosti ijzer en hamburgers uit het hamburger ijzer van The Windmill – Cast Iron.

 

The Windmill

Vergelijkbare berichten

  • Sale Wüsthof Messen

    Sale Wüsthof Messen 20% korting op de Wüsthof Messen ! In juli 2020 heeft het logo van Wüsthof een upgrade gekregen. Ze hebben de visuele identiteit opgefrist om te laten zien dat Wüsthof de sterke waarden en tradities van het familiebedrijf combineert met de uitdagingen van vandaag. Het logo is een beetje strakker en meer…

  • Staub introduceert White Truffle

    Staub introduceert White Truffle Staub introduceert White Truffle: Staub wordt sinds 1974 in de Elzas geproduceerd, dit is een regio die wereldwijd bekend staat om zijn culinaire tradities en lekkere gerechten. Staub is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van koken met de cocottes van Staub is dat de ingrediënten…

  • Zweeds Design

    Zweeds Design Zweeds Design: Het produceren van gietijzeren pannen zit het Zweedse merk Ronneby Bruk in de genen. De traditie voert je meer dan drie eeuwen terug naar een tijd van ambacht en vakmanschap. Deze waarden staan vandaag de dag nog hoog in het vaandel bij dit Scandinavische merk. De gietijzeren pannen met de perfecte…

  • |

    Vacumeren 5x langer vers

    Vacumeren 5x langer vers Kies ervoor om voedsel luchtvrij te verpakken en verleng zo ook de houdbaarheid en versheid ervan tot vijf keer. Het luchtvrij verpakken van producten wordt in keukentermen als vacumeren vertaald. De techniek is al langer bekend in professionele keukens en kent vele voordelen. Voedsel blijft langer vers door vacumeren: Door voedsel vacuüm…

  • Zwilling Fresh-Save Vacumeren

    Zwilling Fresh-Save Vacumeren Zwilling Fresh-Save Vacumeren is de perfecte manier om jezelf voor te bereiden op het vacuüm bewaren van voedsel.  Koelen, invriezen, sous vide koken, marineren of ook maaltijden bereiden. Dit is het systeem dat het ook allemaal kan. Zwilling Fresh-Save Vacumeren is het systeem zodat je maar één keer per week boodschappen hoeft…

  • Bakken in de Herfst!

    Bakken in de Herfst! De blaadjes vallen langzaam van de bomen, de avonden worden weer langer. Paddenstoelen schieten de grond uit in dit mooie najaar. Wat is nu leuker om lekker samen te bakken. Of het nu zoet of hartig is. De herfstperiode is ook heerlijk om brood te bakken. Wat ga jij maken? Kleine…