Bunzlau Castle 2019

Bunzlau Castle

Bunzlau Castle

Begin september en dat betekent nieuwe collecties en producten van Bunzlau Castle. Er komen ongeveer 800 nieuwe producten verdeeld onder servies, textiel en glaswerk.

Nog steeds kun je jouw eigen servies samenstellen door collecties te mixen en te matchen. Dit blijft de kracht van Bunzlau Castle. Naast dat het zeer sterk is zal het ook nooit gaan vervelen. Het servies is geschikt voor zowel de oven, vaatwasser als ook de magnetron.

Het servies van Bunzlau Castle wordt met de hand gemaakt. Iedere product gaat door minimaal 15 paar handen! Eerst wordt de klei gedroogd in mallen. Is de klei uitgehard, dan worden de mallen verwijderd en oneffenheden weggepoetst. Elke vorm krijgt de kenmerkende blauwe rand. Hierna gaat het servies de oven in en wordt het gebakken om vervolgens het servies te decoreren met kleine sponsjes. Het servies wordt geglazuurd en opnieuw gebakken, zo wordt het extra sterk.

Van het servies zullen 5 nieuwe decoren komen:

Zie jij je al zelf met de nieuwe collecties en vormen een mooie gedekte tafel creëren ?

Vergelijkbare berichten

  • Sale Wüsthof Messen

    Sale Wüsthof Messen 20% korting op de Wüsthof Messen ! In juli 2020 heeft het logo van Wüsthof een upgrade gekregen. Ze hebben de visuele identiteit opgefrist om te laten zien dat Wüsthof de sterke waarden en tradities van het familiebedrijf combineert met de uitdagingen van vandaag. Het logo is een beetje strakker en meer…

  • Tomasu Sojasaus

    ‘Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus gefermenteerd en gedurende minimaal 24 maanden gerijpt in 25- tot 50-jarige whiskyvaten, speciaal afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland. Met deze vaten als verouderd vat is de smaak vrij rijk en uniek’ Tomasu sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus die in Europa…

  • |

    Vacumeren 5x langer vers

    Vacumeren 5x langer vers Kies ervoor om voedsel luchtvrij te verpakken en verleng zo ook de houdbaarheid en versheid ervan tot vijf keer. Het luchtvrij verpakken van producten wordt in keukentermen als vacumeren vertaald. De techniek is al langer bekend in professionele keukens en kent vele voordelen. Voedsel blijft langer vers door vacumeren: Door voedsel vacuüm…

  • Bakken in de Herfst!

    Bakken in de Herfst! De blaadjes vallen langzaam van de bomen, de avonden worden weer langer. Paddenstoelen schieten de grond uit in dit mooie najaar. Wat is nu leuker om lekker samen te bakken. Of het nu zoet of hartig is. De herfstperiode is ook heerlijk om brood te bakken. Wat ga jij maken? Kleine…