Jura Koffiemachine Kopen?

Kitchen Corner is de Jura specialist, hier kun je met een gerust hart een Jura koffiemachine kopen.

Waarom Jura?

Vanwege de perfecte koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en het uitzonderlijke design.

  • Zwitserse kernwaarden
  • Perfecte koffiekwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • Uitzonderlijk Design
  • Eenvoudig Onderhoud
  • Duurzaamheid
  • Unieke Service
Jura Z6 Aluminium

Koffiegenot, vers gemalen, zonder capsules

Key Technologies

Als je een Jura koffiemachine koopt dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruikersgemak. Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met een druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan 60 seconden en bovendien helemaal naar jouw persoonlijke smaak aangepast. Of het nu een espresso, cappuccino of een latte macchiato is. De Jura kan het allemaal!

Jura Specialist

Over Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken “global player” geworden.

Zwitserse kernwaarden

Sinds de oprichting in 1931 zijn innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service onafscheidelijk verbonden met het DNA van Jura. Dit bedrijf is als enige merk ter wereld volledig gericht op high-end volautomatische machines voor koffiespecialiteiten. Ingenieurs leggen zich helemaal toe op de ontwikkeling van volautomaten. Het doel dat zij voor ogen hebben: het perfecte koffieresultaat met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers geëxtraheerd.

Eenvoudige bediening

Het complete palet van koffiespecialiteiten kan gemakkelijk met één druk op de knop of tip met de vinger op het display worden bereid. Een met teksten en afbeeldingen ondersteund gebruikersmenu maakt de bediening gemakkelijk en loodst u met vaste hand door alle onderhoudsprogramma’s. Zelfs de Jura Operating Experience (J.O.E) brengt alle functies van JURA volautomaten op uw smartphone, uw tablet of zelfs op uw Apple Watch.

Eenvoudig onderhoud

Voor een constant perfect koffieresultaat zijn het dagelijkse onderhoud van het apparaat en een hygiënische omgang met melk, koffie en water van essentieel belang. Elke volautomaat van JURA beschikt over een, reeds talloze malen beproefde, onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s verwijderen bij 80 °C op betrouwbare wijze de koffievetten van de gepatenteerde zetgroep tot en met de koffie-uitloop.

Perfecte koffiekwaliteit

Met een koffie-volautomaat kunt u geheel naar eigen smaak kiezen uit een welhaast onuitputtelijk aantal verse koffiebonen. De door Jura zelf ontwikkelde technologieën halen het beste uit elke melange en branding naar voren. Jura heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Uitzonderlijk design

Zwitsers design en Zwitserse architectuur staan over heel de wereld hoog in aanzien. JURA combineert heldere en expressieve vormen met hoogwaardige materialen in een ongeëvenaarde productieprecisie en een compromisloze afwerkingskwaliteit: hierdoor ontstaan interieurelementen die zo’n kracht, uitstraling en authenticiteit bezitten dat de eigenaars ervan vele jaren lang trots op hun bezit blijven.

Duurzaamheid

Innovatieve technologieën en de Energie Spaar Modus van de JURA koffie-volautomaten helpen om onnodig stroomverbruik te voorkomen en actief energie te besparen. De Energie Spaar Modus E.S.M.© (Energy Save Mode) kan volledig aan de individuele koffiegewoonten worden aangepast. Hierdoor kan potentieel een energiebesparing van wel 40% worden gerealiseerd. Bovendien verlaagt de Zero-Energy Switch het stand-by-energieverbruik tot minder dan 0,1 watt.

koffiebonen

Regionale functie

Als Jura Specialist vervullen wij een regionale functie. Onze vestiging ligt centraal in het centrum van het gezellige Deventer, Nieuwstraat 15. Je bent hier natuurlijk van harte welkom en we helpen je graag.

 In onze vestiging is altijd iemand aanwezig met gedegen kennis om je zo goed mogelijk te informeren over alle Jura volautomatische koffiemachines

Jura Koffiemachine Kopen?